HlavickaHlavickaHlavickaHlavickaHlavicka
AFRO FÓRUM / Kam si jít zahrát? / Vezekmíni-hraní v HK

autor PŘÍSPĚVEK
maynard
člen
4.2.10 10:04, odpovědět

Jou jou, tak včera životní premiéra jamíku přímo na ledě...Mlátili sme do toho, že si s náma pan led popraskávál pěkně do ritmu :o)

Dakta
člen
4.2.10 13:39, odpovědět

Klidně bych to dneska zopakoval..bylo to boží...jo a nějaká zlá osoba nám rozbořila iglů....:-(
Snad bude i kvalitní záznam. :-) Kmín

maynard
člen
5.2.10 07:06, odpovědět

Kurnik šupa, tři dny po sobě, to byl zase tejden :o). Ale jóó, bylo to bomba, co bylo, je to bomba pořád!!!!

Dakta
člen
5.2.10 15:30, odpovědět

Zdar! tímto způsobem treninku 3xtýdně....budeme mít zanedlouho pracky jako Pepek námořník. :-) Hezký víkend !!

richard
6.2.10 19:06, odpovědět

Ahoj vsichni vezekmini prosimte dakto mel si tu jednou meterologickou mapu muzes mi rict kde si ji nasel jak se jme muje diky moc ... a jinak mate kde hrat chci si s vami zahrat mam malej bubinek ale dobre hraje tak reknete de

Dakta
člen
8.2.10 08:16, odpovědět

Zdar!

Koukám, co vše se toto úterý bude dít. 3x bubnování - to se V HK dlouho nevidělo a neslyšelo. Knihovna od 17h, pak Ambrož....hmm. Super se to rozjíždí. Škoda jen, že je to vše v jeden den a to v úterý, což pro nás není optimální. Jinak do tý knihovny v 17h se mrknu a pak obvyklý JAM + Capoeira. více viz mail.

To Vosa: Mluvil jsem včera s Tomášem a je to , jak jsem Ti psal.

Hoj! Kmín!

maynard
člen
8.2.10 08:51, odpovědět

Zdarec! No, ta kihovna je až příští tejden v úterý! A ten Ambrož je v pátek, tak nevím Dakto kde si vzal 3x hraní toto úterý :o).

Dakta
člen
8.2.10 14:35, odpovědět

....jéje...chybička se vloudila.....tak beru z5. zejtra jako minule, jinak dneska práce. Soráč! Kmín!

maynard
člen
10.2.10 08:06, odpovědět

Háj. Tak včera zatím nejhojnější účast... 8 dubeníků :o). Opět naprostá paráda a dokonalost! Ale opět tak hróóózně krátký. No co se dá dělat. Naštěstí už nám přece jaro klepe na vrata :o)))

Dakta
člen
10.2.10 12:34, odpovědět

...hmm, až to to kvasnicový na závěr.....mám pěknou sr........jinak hraní paráda.....bude záznamík i s videem na webu. kmín!

P.S Dneska asi nic....leda že by se mi opět rozeběhl žaludek a zastavily spodní vody...:-)

< 1 .. 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 >

PŘÍSPĚVEK
jméno:
text příspěvku:
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link 

PŘIHLÁŠENÍ

JAK NA FÓRUM?
KDYŽ SE ZAREGISTRUJETE

nejen že vám nikdo nevyfoukne vaše jméno ale budete moci:
  • dostávat upozornění na nové odpovědi emailem
  • zpětně editovat svoje příspěvky
  • vkládat odkazy do příspěvků