| autor |
PŘÍSPĚVEK |
Pajkynek
člen
|
26.10.07 15:13
Pro tuc : Násilý, války a umírání tisíce lidí není to co mi tu chybí jak ty říkáš. podle mne je to hruza která by urazila. A to mohu říci, také urazila a urazila mé prátele kteří jsou black. Když to videly mí přátele, tak jim tuhla v tele krev, jak neco takového muže být s nazvem afro.cz který "má rad afriku". Je to hruza. Je to rasisticke a urážlive. Tak se drž zpátky s tou tvou hulvátností a zkus si přečíst knížku s asertivitou ke stestí trapko.
|
Pajkynek
člen
|
26.10.07 15:17
a jak se vyjadrujes ten černoch - to je fakt nerasisticke.
|
Pajkynek
člen
|
26.10.07 15:17
tuc jsi fakt nácek.
|
bobr
redakce
|
26.10.07 15:23
Hele člověče, nevím kdo jseš, ale jseš úplně mimo. Tohle první a zároveň poslední varování. Chovej se slušně, jestli se od tebe objeví ještě jedna urážka bude následovat nekompromisní ban.
|
Pajkynek
člen
|
26.10.07 15:27
lepsí odpoved nemáte? a rozhodne mne netykejte. a jaký mate problem, že nesouhlasím s nasilím? hm.. posliste, vymaztemne odsud, žádam vas o to. Nehodlam být nekdte registrovaný kde uráží mé pratele nejací nacci. rika se tomu tak, ne? trapný a jeste jenou trapny. zbohem
|
Pajkynek
člen
|
26.10.07 15:33
a p.s. vysvetli mne nekdo proc tuc neodpovida na me dotazy a mazete mi je? netusim proc. ja rasista nejsem, ale toto sem od vas neslysel ja. mohu rict ze mne toto chovani tuc utvrzuje s jeji/m rasistickým chovaním. které se hlavne nelíbí mým pratelům. afro.
|
Pajkynek
člen
|
26.10.07 15:36
to jsem si myslel, nic, nic, nic, zadne poradne vysvetlení. ja vas urazet neprisel, ale vy mne ano.
|
tuc
redakce
|
26.10.07 15:50
ty jo, to ziram.. ale s pravdou ven, totalne jsi me prokouk, jsem tajnej agent Národního odporu, nebo jak se jmenujou a cely to tady sabotuju.. co blaznis clovece, aby jsi zase nevzplanul spravedlivym hnevem, upozornuju, ze to je VTIP
obecne mam rada nadsazku, to jeste k tomu tricku a naprosto respektuju, ze se nekomu nelibi, ale ze nekomu tuhne krev v zilach, tak to je snad prehnany, ne?
a s cernochem problem nemam, tim ze me nacka neudelas, oni nam tam taky nerikaji Evropani, ale treba fotééé, tubááábůů.. pro me je to proste cernosi-belosi, takze dost mozna nejsem politicky korektni, ale nacek fakt ne:)
jsi hodne energickej, zapalenej, jsem moc rada, ze ti Afrika neni jedno, ale kdyz sve nadseni nebudes plytvat na osocovani nekoho, kdo se o neco snazi (netvrdim, ze vzdy s uspechem:) a zkusis taky neco UDELAT, bude to LEPSI (treba napsat clanek o opravdovejch naccich-ted chystaji vazne nechutnej pochod v židovskym meste v praze na vyroci kristalovy noci-radi ti to zverejnime, protoze je skandal, ze to nikdo neni schopnej zakazat)
|
honza
|
26.10.07 16:10
jsem zapalenej, doslova horim aby tady byla take nadsazka. Ale bez ta tva nadsazka doslova rozohnila me pratele. Oni jsou dost citliví a samopal v ruce cloveka v jejich etnické skupine povazují jako obrazek zabijení ne lasky. a dost jim to vadi, tot vse.. Nebudu psát dlouhé citáty, ale strucne. Toto ctou i lide citliví a tak uvazuj nez zacnes psat.
|
honza
|
26.10.07 16:12
p.s. neprisel jsem jen proto abych se hadal. dekuji ti za odpoved. aspon vidím, že sis tu asertivitu precetla.
|