HlavickaHlavickaHlavickaHlavickaHlavicka
AFRO FÓRUM / Afrika / !..::AFRIKA 2009::..!

autor PŘÍSPĚVEK
hanz
člen
15.3.09 07:42, odpovědět

Ahoj, informace o ws v Conakry najdeš v sekci - bubnování - workshopy. Termín pro rok 2010 se teď domlouvá.

Iva
20.3.09 11:06, odpovědět

šeřtit nemusíš, stačí se zadlužit ;-)

vero
člen
20.3.09 19:30, odpovědět

Chcete se dostat do Afriky skoro zadarmo a navic tam pomoci? Stante se dobrovolnikem! Projekty ve skolach, zdravotnictvi, zemedelstvi...6mesicu priprava v Anglii, 6mesicu prace na projektech v Africe nebo Indii. Mrknete na nase stranky a ozvete se! Africa ceka treba prave na VAAAAS! http://www.freewebs.com/simonlillie/

Lamush
člen
21.3.09 14:04, odpovědět

Cha cha cha, fakt vtipny. Skoro zadarmo??? No to me podrzte! Tam se plati dobra palka penez, a kdo nezaplati, jede do Anglie o 4 mesice driv, aby si to odpracoval. Jojo, po gymplu jsem byla rozhodnuta odjet, uz uz jsem to mela zarizene. Pak jsem se nahodou seznamila s klukem co tam byl, tak mi povykladal zajimave storky, o tom, kolik zbytecneho casu se ztraci a jak ty projekty v africe nefunguji a jak dobre tahaji z lidi penize. Zajimave stranky jsou zde:
www.tvindalert.com/
Takze pozor, neni humanitarka jako humanitarka!!!

vero
člen
21.3.09 19:33, odpovědět

hmm ja mam jiny nazor a jine zkusenosti...a muj pritel taky..o strankach tvindalert vim...ale i tam je to vse rozmlzene a napsane v dvojsmyslech...proste co je jine je vzdycky spatne...je tu smutne ale je to tak...a CICD rozhodne neni obycejna skola....a taky neni pro obycejne lidi....to treba ten kluk s kterym ses bavila byl...neni to pro vsechny to netvrdim...je to jen pro ty, co opravdu chteji do Afriky tak jak jsem treba chtela ja...projekty v Africe pak funguji tak jak si to ty zaridis...kyz se tam budes flakat,urcite fungovat nebudou a nikomu nepomuzes...kdyz se ale budes snazit a vymyslet co jeste by se dalo zlepsit, kde jeste by se dalo pomoci pak to bude jinak...klidne zavolej pres skype..pokecame a mozna nakonec i odjedes pres CICD do Afriky...never vzdycky vsemu co vidis...

vero
člen
21.3.09 19:36, odpovědět

a jeste..muzu dat kontakty na lidi co byli se mnou v tymu a odjeli do Afriky a zazili neco na co do smrti nezapomenou...vsichni vam reknou jak moc jsou CICD vdecni, ze se mohli dostat uplne bez penez a bez zkusenosti do Afriky a udelat tak neco pro lidi, co to potrebuji...tady to neni o zadne skole....tady to je prece o AFRICE...a o tu nam tady snad vsem jde no ne?

ptaak
člen
8.4.09 22:23, odpovědět

heeej, ta slečna nám nějak stopla fórRUM :(

jaxe všickni máte? :)

marsov
člen
13.5.09 15:47, odpovědět

Ptaaacku, zpevacku, zijes? Styska se nam po tobe, po vsech samozrejme :)
Kdy zas letime? Hod tam prcka a napis!!!

WhiteShadow
člen
19.6.09 21:13, odpovědět

Zajímavé. To se podívejme na cestovatele.

alice
7.3.10 16:40, odpovědět

ahojky,
koncem dubna 2010 se chystam do Conakry, nejedu si tam zabubnovat ale stejne mne zajima cokoliv ohledne cesty a pripravy na ni, ockovani, pripadne pripojisteni, co potrebuji s sebou - v africe jsem nikdy nebyla a po pravde nevim, co mne tam ceka, poradite?

< 1 2 3 4 >

PŘÍSPĚVEK
jméno:
text příspěvku:
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link 

PŘIHLÁŠENÍ

JAK NA FÓRUM?
KDYŽ SE ZAREGISTRUJETE

nejen že vám nikdo nevyfoukne vaše jméno ale budete moci:
  • dostávat upozornění na nové odpovědi emailem
  • zpětně editovat svoje příspěvky
  • vkládat odkazy do příspěvků