HlavickaHlavickaHlavickaHlavickaHlavicka
AFRO FÓRUM / Afrika / !..::AFRIKA 2009::..!

autor PŘÍSPĚVEK
Lamoush
22.2.09 12:20, odpovědět

Janoooooooooo, vrat seeeeeeeeee.
U Tontona je to parada, teda obcas mrmlam jak je mym dobrym zvykem, ale kdo jiny by to delal kdyz ne ja???? Mz tu take mame chripkovou epidemii, ja uz jsem do sebe obratila cely brohexin a furt nic, mzslis ze bych mela prestat kourit???
Jsem rada ze jste dobre dojely, je mi lito Radcinych mis a holky, moc se mi po vas styska a je tolik tolik tolik tolik co povidat!
Doufam ze se brzy uvidime v praglu a pac a pusu vsem doma.

Marigold
člen
22.2.09 12:30, odpovědět

Jo Lamoushi, nekur!!!
Lidi sem tu poprve a je to mazec!!!
Nevite, kde vzit peize na dalsi cestu a nekrast? Nebo klidne krast!!!
Moc vas vsecky zdravim a tesim se na vas!
Asi ani nemam silu tady neco popisovat pres mail, to se fakt neda. to se musi povypravet.
Taky zdravim dobre dojeduvsi cast vypravy a tesim se az se zas uvidime.
Snad to bude driv, nez zas tady ;-)

Marigold
člen
22.2.09 12:33, odpovědět

Zatim furt nic, Tucni.

Janča
22.2.09 20:45, odpovědět

Ahojky, hnedka bych se vvvrrrráááátttiiilllllaaaa, okamžitě bez rozmýšlení, ale asi mám stejný problém jako Jíťa kde vzít prachy a nekrást:-( je to šílený, tady je to takový šok. No jo já už tam nejsem tak nemá kdo brblat, tak pěkně brblej i za mě to nic, když to chce vem tak ať to jde vem:-).
Hlavně od chvíle co jsem doma a kouknu sem tam na TV vidím všude samé černochy nebo běží nějaké cestopisy z Afriky, na jednu stranu jsem ráda alespoň jsem pořád v myšlenkách s váma, mám pocit, že se mi vrátilo jen tělo, duše je pořád v Africe s váma:-).
Jo co se týká té vaší chřipkové epidemi Lamuško koukej alespoň pár dní nekouřit ať si ten krk trochu odpočine, jestli máte ještě nějaké ty cucavé bombonky jako strepsils nebo tantum nebo tak tak cucej i to a klidně si udělej i zábal"Priznic" (studený obklad, igeliťák, zabalit šátkem). No každopádně až to asi budeš číst určitě už ti bude líp ale pro sichr radím i na dálku. Holky moje moc moc moc se stýská a moc moc mi chybíte ale už koukám na fotky tak si vždycky vzpomenu na všechny tak je tam pozdravujte všechny pácko a pusu:-D

Lamouch
8.3.09 14:22, odpovědět

Ja sem to nakonec vyresila po svem, uspesne sem celych 14 dni rozdavala bakterie, takze jsme nakonec cela skupina chrchlala jak tontonuv kozel:-)
Holky, uz se ritim za Vami, a mam tak stazeny zaludek nervozitou, jak pred statnicema. Guinea se se mnou louci poslednim stervnim cervem, tak tady foteckum mozna necham suvenyr, ehehehehe.
Toz hura na piiiivvoooo!

marsov
člen
9.3.09 14:36, odpovědět

Bože jak je mě po Africe smutno!!! Chci zpátky!!!
Založím si konto na dárcovské SMSky.
Všem kdo už dojeli přeju pevné nervy a jistotu v kolenou neb náraz je to gigantický, tak vydržme, doufám že brzo nashledanou!
Všem kdo ještě zůstávají na jihu, pusu z rodné země!

Lamouch
10.3.09 23:20, odpovědět

Trcime v Dakaru!!!! Uz bych chtela mit za sebou ten naraz do stare reality a furt nic. Air Senegal je nejhorsi spolecnost na svete, celnici z Vecernice vytriskali 30 EUR a letadlo z Dakaru nam ujelo, takze den straveny v hotelu jezenim, spanim a koukanim na vsechnzy mozne i nemozne serialy! Drzte nam palce at jsme zitra doma! BTW: je tu 24 stupnu a mrznem!!ach jo.

Marigold
člen
11.3.09 09:27, odpovědět

Drž se!!! A dej o sobě vědět, až dorazíš. Ve dvou se lépe zapíjí žal.

ptaak
člen
11.3.09 10:09, odpovědět

Čau! Zdravím všechny z "Conakerské rodinky"! :) Závidím těm, co jsou ještě u mamky Afriky a lituji ty, kteří už ne.. :( včetně mě.. :(
...hej Lamouši, to je hrozný! Nás to stálo v Conakry akorát asi 14 000 GF, páč po nás chtěli museum papery za djembe, která jsme měli s sebou (varování pro ostatní), víc jsme prostě neměli a bylo deset večer, takže nás pak pustili, ale dělali caviky jaxviň..
Jinak teda k tématu aklimatizace: "Aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa a a a aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa A!!!!!!!!!!"
Toť vše... Tome, pozdravuj u TonTona! A Vy ostatní, držte se tady v tom european Babylonu! ;-)
.................................................. ......................................have a nice shit! :)

janajka
člen
12.3.09 09:46, odpovědět

Zlatíčka,zajímalo by mne kolikpa musím našetřit na takovýto workshop v Africe???

< 1 2 3 4 >

PŘÍSPĚVEK
jméno:
text příspěvku:
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link 

PŘIHLÁŠENÍ

JAK NA FÓRUM?
KDYŽ SE ZAREGISTRUJETE

nejen že vám nikdo nevyfoukne vaše jméno ale budete moci:
  • dostávat upozornění na nové odpovědi emailem
  • zpětně editovat svoje příspěvky
  • vkládat odkazy do příspěvků