HlavickaHlavickaHlavickaHlavickaHlavicka
AFRO FÓRUM / Afrika / !..::AFRIKA 2009::..!

autor PŘÍSPĚVEK
Timmy
člen
14.1.09 14:51, odpovědět

Cau vsem, jak asi vetsina zasvecenych vi, tak se prave vydava dalsi skupina ceskych bubeniku a tanecnic do Guinei na intenzivni hudebni a tanecni workshopy! Nekteri jsou jiz na ceste (resp. na miste) a jini se teprv chystaji (ja letim v patek:) ). Zakladam tu proto forum, kam se pokusime obcas napsat kdyz to pujde a podelit se s Vami vsemi o nase zazitky, novinky, prekvapeni atd. A tudiz, pokud mate i Vy chut nam neco na dalku sdelit, piste prosim sem - muzeme tak zustat v kontaktu;) Takze diky moc vsem a preju krasnou zimu a toho slunicka taky trochu a stesticka a srdicka.. :))

Drzte pesti!

Timmy //pararingapatam//

cupilupi
člen
18.1.09 22:13, odpovědět

držíme palce

hanz
člen
25.1.09 12:06, odpovědět

Cau,
tak co? Dejte o sobe vedet, jak to tam s vami vypada. Mejte se, Hanz

tuc
redakce
29.1.09 13:03, odpovědět

Milí výletníci,všichni jsou určitě zvědaví,jak se vám daří,jak to tam teď vypadá bez Lansany a mě osobně zajímá,jestli už jste narazili na tyhle housenky:
Miliony armádních červů pustoší západní Afriku
Tak zatím zdar a pozdravujte Frenkiho!!

cupilupi
člen
30.1.09 15:12, odpovědět

vypadá to, že sú v Afrike OFF-LINE

Timmy
člen
31.1.09 15:37, odpovědět

cau cau tak sem konecne na netu..vypada to tu teple:)vsechno je v poradku a problemu je vcelku minimum.vsichni prechazi prujmy nebo zacpy nebo oboje a k tomu par chripek a anginek slabsich..zejtra frcim s mansou do bara a bude nas doprovazet i famoudou..uci nas lancei a koungbana a parada (zacatecniky ma ablo) v baru mame slibenou pravou dunumbovou slavnost ale o tom az pozdeji..je tu skvele a vsechno klape a mam vasvsechny moc pozdravovat!!tak e mejte krasne a az to pude tak zas napisu!!!hooj

Klarah
18.2.09 19:18, odpovědět

Ahooj, hlásím, že první skupina je po workshopu v pořádku doma. (já :), Tomáš V., Radka, Jana, Iva) Frankimu se organizace workshopů a vůbec pobytu povedla a moc mu děkuji. Pro mě to byla ta nej cesta a opravdu jsem se vracet nechtěla!! Opět civilizační šok... Franki jel do Gambie a ostatní se jeli učit zas jinam. Chtěte-li se na něco zeptat tak můžete. Páček

Klarah
18.2.09 19:21, odpovědět

Hej Timmy..zdá se ti horečka 41 jako malá angínka?

Timmy
člen
19.2.09 10:51, odpovědět

cau vsem sme u tontona a vse je super nemam vubec cqs tak se ozvu az to pujde

Janča
19.2.09 13:27, odpovědět

Ahojky tak jak Klárka psala už jsme v ČR a musím říci že teda děsný náraz nic moc, je tu sníh -10, no prostě hrůza. Chci zpátky za váma!!!!Jinak taky marodím mám teploty (né tak šílený jako Klára), ale nějak mi nafachají dobře průdušky, tak odpočívám doma, Ivča taky nejni úplně fit, ale myslím, že kdyby jsme se vrátily zpět tak by nám bylo hnedka fajn. Jinak tučni ty housenky jsme tam nepotkali asi se ještě nestihly přesídlit :-). Pobyt byl prostě paráda ani se nám nechtělo zpátky. Takže všichni co jste u Tontona si to tam pořádně užívejte, Tomiši všechny tam pozdravuj a vyřiď že na ně moc myslíme. Jinak věc co jsem v cicilizaci ocenila je teplá vana:-) tak se měj te a zatím pácko

< 1 2 3 4 >

PŘÍSPĚVEK
jméno:
text příspěvku:
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link 

PŘIHLÁŠENÍ

JAK NA FÓRUM?
KDYŽ SE ZAREGISTRUJETE

nejen že vám nikdo nevyfoukne vaše jméno ale budete moci:
  • dostávat upozornění na nové odpovědi emailem
  • zpětně editovat svoje příspěvky
  • vkládat odkazy do příspěvků